De huistelefoon verdwijnt

De huistelefoon was een aantal jaar geleden nog heel gewoon. Je kon hem haast niet wegdenken uit het huis. Mobiele telefoons werden alleen in noodgevallen buiten de deur gebruikt om iemand te bellen. Nu zijn mensen haast de hele dag online op hun smartphone, en dat was een aantal jaar geleden weer niet voor te stellen. De huistelefoon werd gebruikt om afspraken te maken bij de huisarts of tandarts, om even iets te vragen, of om gewoon gezellig bij te kletsen. Bellen is de laatste tijd haast veranderd in een niet zo leuk noodzakelijk fenomeen. Mensen sturen liever een berichtje via Whatsapp dan dat ze even bellen.

Onbeperkt mobiel bellen

Als vervanging voor de huistelefoon, wordt nu de mobiele telefoon gebruikt. Ook al wordt bellen vaak vervangen door een berichtje, soms is bellen noodzakelijk. Om dingen te regelen, afspraken te maken bij de tandarts of huisarts of om gewoon even die lieve vriendin te bellen. Als je weet dat een vriendin van je een belangrijk sollicitatiegesprek, tentamen of andere afspraak heeft gehad, is een telefoontje een goed plan. Als je interesse toont, zal de ander zich gewaardeerd voelen. Dit zal zeker positief werken voor jullie vriendschap. Verder vinden je vader, moeder, opa, oma, broer of zus het vast ook erg leuk als je ze eens opbelt. Dat de huistelefoon verdwijnt, hoeft dus zeker niet te betekenen dat er minder gebeld moet worden.

 

Veel mensen schaffen de huistelefoon af en gebruiken hun mobiele telefoon om te bellen. Dit kan verschillende voordelen hebben. In je mobiele telefoon staan namelijk waarschijnlijk alle telefoonnummers opgeslagen die je nodig hebt. In een huistelefoon kun je vaak ook wel wat telefoonnummers opslaan, maar dit zijn er veel minder. Ook kost dit veel meer moeite dan op je mobiele telefoon.

 

Verder moet je voor de huistelefoon een abonnement hebben lopen. Vaak wordt er niet genoeg gebruik gemaakt van de huistelefoon om de kosten eruit te halen. Op je mobiele telefoon kun je kiezen voor onbeperkt mobiel bellen. Vaak wordt er gedacht dat je op je mobiele telefoon ook maar een beperkt aantal belminuten hebt of moet betalen per minuut. Echter kun je ook kiezen voor onbeperkt mobiel bellen van Robin Mobile. Als je een abonnement met onbeperkt mobiel bellen hebt, kun je zorgeloos aan de lijn blijven hangen.

Onbeperkt mobiel internet

Als je hier onbeperkt mobiel internet van Robin Mobile bij neemt, hoef je je helemaal geen zorgen meer te maken dat je over je bundel gaat. Niemand wil natuurlijk voor onverwachte kosten komen te staan, en met onbeperkt mobiel bellen en internetten hoeft dit ook niet. Voor een vast bedrag per maand kun jij lekker je gang gaan.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags: ,