De verschillende aanbieders in Nederland van een alles-in-1 pakket

In Nederland zijn er een zevental grote spelers welke allemaal strijden om meer abonnees te krijgen voor hun alles-in-1 pakketten. De grote namen zijn KPN, Tele2, Ziggo, UPC, Canal Digitaal en Telfort. Ze willen allemaal graag meer klanten krijgen. En dat is niet vreemd. De diensten worden in een abonnementsvorm verkocht en bieden volop kansen om meer diensten aan te bieden. Zo biedt Telfort, Tele2 en KPN bijvoorbeeld ook mobiele telefonie aan. Daarnaast betekenen meer klanten ook meer schaalvoordeel. Dit alles speelt mee om meer klanten te krijgen.

 

Waar kun je allemaal uit kiezen?

De keuze is erg groot als je een alles in 1 pakket wilt kiezen. Zeker nu met de opkomst van het glasvezel zijn er vele mogelijkheden bijgekomen. Vaak is de keuze beperkt door de plaats waar je woont. Nog niet overal zijn de alles-in-1 pakketten van alle aanbieders aanwezig. Echter we zien dit in de toekomst veranderen. Mogelijk dat alle netwerken van alle aanbieders wettelijk verplicht opengesteld moeten worden.

 

Vechten voor de klant!

Het voordeel ligt op dit moment bij de klanten van de providers als KPN, Ziggo en Telfort. Alle aanbieders vechten ervoor om nieuwe klanten te krijgen. Je kunt dit wel zien door de hoeveelheid reclame die ze maken op televisie en in de kranten. Ook de prijzen worden steeds gunstiger. Het is daarom ook niet gek om te zien hoeveel mensen hier gebruik van maken. Soms zijn er zelfs welkomstcadeaus bij de aanbieders.

 

Ontdek de mogelijkheden

Voordat je een keuze maakt uit een van de verschillende aanbieders is het belangrijk dat je weet waaruit je kunt kiezen. Als dit een keer duidelijk is dan kun je de knoop doorhakken en of voor KPN, of voor Tele2, of voor een Ziggo alles in 1, of voor UPC of voor Canal digitaal of voor Telfort kiezen! Er is volop keuze en het is belangrijk dat je hier ook volop gebruik van maakt.

Kies nog vandaag voor een mooi alles-in-1 pakket! Er is volop keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *