Drie redenen waarom je een refurbished iPhone moet kopen

Ben jij opzoek naar een Apple iPhone? Dat is niet zo gek want veel mensen kopen Apple producten, omdat ze er mooi uitzien of omdat ze simpel in gebruik zijn. En als je meerdere producten hebt sluiten deze haast perfect op elkaar aan. Maar dit alles komt met een duur prijskaartje. Dus wil je wel een Apple iPhone kopen, maar wil je niet de volle prijs betalen? Dan is een refurbished iPhone een goed idee. In dit artikel geven we je drie redenen waarom je voor een iPhone die refurbished is moet kiezen.

Goedkoper

Refurbished betekent in normaal Nederlands gerenoveerd. Je koopt dus een gebruikt product en daarom zijn iPhones die refurbished zijn goedkoper dan de normale iPhones.
Dit wil overigens niet zeggen dat je niet dezelfde kwaliteit krijgt als je een normale iPhone zou kopen. Dit komt doordat alle refurbished Apple producten worden nagekeken, schoongemaakt en eventueel gerepareerd. Zo heb je dus een ‘nieuw’ product voor een lagere prijs.

Zelfde garantie

Ondanks dat je een tweede hands product koopt krijg je wel gewoon dezelfde garantie. Je mag er dus vanuit gaan dat je refurbished iPhone minstens dan wel niet langer meegaat dan een normale iPhone.

Geen duur abonnement

Een ander groot voordeel bij het kopen van een iPhone die refurbished is vergeleken met een normale iPhone is dat je niet vast zit aan een duur maandelijks abonnement. Dit komt doordat je een los toestel koopt en omdat deze ook nog refurbished is, ben je al met al een stuk goedkoper uit dan met een abonnement. En kun je dus mooi het geld wat je bespaard uitgeven aan extra mb’s of iets anders leuks.

Dus, om (even kort) samen te vatten:

• Krijg je een goedkoper toestel, maar wel met dezelfde functionaliteit als bij een gewone iPhone.
• Je krijgt natuurlijk dezelfde garantie als bij een normale iPhone.
• En omdat je een los toestel koopt zit je niet vast aan een duur maandelijks abonnement.

Hopelijk heb je nu een beter beeld en hoef je alleen nog jouw iPhone uit te zoeken, alvast veel plezier gewenst.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *