Handig: SMS via internet versturen

sms versturen via internetDe manier waarop we met elkaar communiceren is de afgelopen jaren in een rap tempo veranderd. Een van de meest populaire communicatie middelen is de mobiele telefoon, die niet alleen wordt gebruikt om te bellen, maar voornamelijk ook om SMS’jes te versturen. In het begin van het SMS-tijdperk kon een SMS maximaal maar 160 karakters bevatten, waardoor je verplicht werd het kort te houden. Tegenwoordig kunnen moderne mobiele telefoons veel langere of samengestelde berichten versturen.

Het SMS’en is in de loop der jaren goedkoper geworden en dat is maar goed ook, want we SMS’en ontzettend veel met zijn allen. En om SMS’jes te versturen heb je tegenwoordig niet eens meer een mobiel nodig, want je kunt ook een SMS via internet versturen.

Bij je eigen mobiele provider kun je vaak ook een SMS via internet versturen, al is het aantal vaak beperkt. Er bestaan verschillende sites waar je gratis een SMS via internet kunt versturen, handig voor als je je SMS-bundel hebt overschreden, je beltegoed op is of als je telefoon stuk is gegaan. Let wel op dat je altijd je naam in het bericht zet, want de ontvanger krijgt vaak de naam van de website als afzender te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *