Hoe kun je veilig een SMS via internet versturen?

Niet lang nadat de SMS definitief doorbrak als populair communicatiemiddel, verschenen al de eerste websites waar je een SMS via internet kon versturen. In de afgelopen jaar zijn er steeds meer van dit soort websites verschenen, maar helaas is niet elke website even betrouwbaar.

Er bestaan twee verschillende soorten sites waar je een SMS via internet versturen; gratis sites en betaalde sites. Bij de betaalde websites kun je vaak een tegoed kopen, waarmee je vaak een stuk goedkoper mee kunt SMS’en dan met je mobiele telefoon. Op de gratis websites kun je vaak maar een beperkt aantal SMS’jes versturen en krijg je een hoop reclame voor je kiezen, of wordt er zelfs reclame in jouw SMS verwerkt.

Of je nu gebruik maakt van een betaalde of een gratis dienst, let wel altijd op dat je een dienst gebruikt waar je veilig een SMS via internet kan versturen. Geef nooit je creditcardgegevens op als een site er niet betrouwbaar uitziet en google altijd even naar de ervaringen van andere mensen met de betreffende website. Mocht je twijfelen, denk dan niet te lang na en ga gewoon op zoek naar een andere site waar je een SMS via internet kan versturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *