Personaliseer je mobiele telefoon, tablet of laptop

Heb je genoeg van de saaie achterkant van je mobiel, tablet of laptop? Via een Skin geef je eenvoudig en goedkoop je apparaat een eigen gepersonaliseerd uiterlijk. Bovendien beveiligd deze skin tegen krassen.
Mobiele telefoons en laptops zijn bij veel mensen de meest gebruikte apparaten die ze hebben. Toch is het maar een saaie bedoeling op dit gebied. Iedereen heeft dezelfde saaie achterkant. Met een Skin kun je je onderscheiden van de rest.

Skinz zijn perfect passende stickers van hoogwaardig vinyl, waarmee je je toestel kunt voorzien van elke door jou gewenste afbeelding. Skinz zijn speciaal op maat gemaakt voor het betreffende type telefoon of tablet en passen dus geheel naadloos op je toestel. De Skinz bedekken je toestel met een tweede, flinterdunne huid die niet alleen beschermt tegen krassen, maar deze dus ook voorziet van een persoonlijk ontwerp. Door de speciale structuur van de Skinz zijn ze heel eenvoudig aan te brengen. Mocht je de Skin echter weer willen verwijderen dan gaat dat ook heel eenvoudig en zul je geen last hebben van achterblijvende lijmresten of beschadigingen.

Bestellen gaat heel eenvoudig: kies eerst je product (telefoon, tablet, laptop, MP3-speler) en type. Daarna kies je een skin. Deze kun je zelf opmaken en uploaden, maar je kunt ook kiezen uit de honderden aanwezige skins. Deze zijn ingedeeld in categorieën als bijvoorbeeld Natuur & Dieren, Voertuigen, Art en Quotes. Van te voren krijg je nog even een preview te zien en daarna kun je bestellen waarna je de skin binnen enkele dagen thuis ontvangt. De prijzen liggen tussen de € 9,95 (telefoon) en € 15,99 (Laptop).
Meer informatie: http://www.skinzart.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *