Is jouw bedrijf altijd goed bereikbaar?

Als consument kijk je vaak kritisch naar de bedrijfsvoering van organisaties waar je mee te maken krijgt, maar als ondernemer zie je nog wel eens wat over het hoofd. Dit komt niet omdat je jouw bedrijf niet wil verbeteren, maar simpelweg omdat er zo veel dingen te doen, te regelen en te verbeteren zijn binnen de organisatie. Wil jij zo veel mogelijk omzet draaien? Dan raden wij je aan om in ieder geval goed naar de bereikbaarheid van jouw organisatie te kijken.

 

Het belang van een goede bereikbaarheid

Misschien heb je het wel eens meegemaakt. Je wilde een product bestellen of een dienst afnemen bij een bepaald bedrijf, maar je kreeg de organisatie maar niet te pakken. Je hebt enkele keren geprobeerd te bellen, maar op de momenten dat jij contact op probeerde te nemen kreeg je helaas geen gehoor. De kans is groot dat je in dit geval uiteindelijk niets meer besteld hebt, maar op zoek bent gegaan naar een andere aanbieder van hetzelfde product of dezelfde dienst.

Als jouw bedrijf (telefonisch) niet goed bereikbaar is, loop je veel omzet mis. Heeft een consument een vraag over jouw aanbod, jouw services of jouw bedrijf over het algemeen en neem je de telefoon niet op om zijn of haar vragen te beantwoorden, dan loopt je potentiële klant weg. Jammer, maar bovendien helemaal niet nodig!

 

Verbeter jouw bereikbaarheid met hosted telefonie

Veel ondernemers maken gebruik van een telefooncentrale om hun telefoontjes af te handelen. Dit is niet alleen duur, maar het werkt ook niet altijd naar behoren. Wil je de bereikbaarheid van jouw bedrijf echt verbeteren, dan kun je beter gebruik maken van zakelijke telefonie in de vorm van hosted telefonie.

Bij deze vorm van zakelijke telefonie heb je geen eigen telefooncentrale, maar gebruik je de internetverbinding van een provider om telefoontjes te ontvangen. Hierdoor heb je altijd een gegarandeerde verbinding, zodat consumenten en mogelijke klanten altijd in contact kunnen komen met jouw bedrijf. En maak je gebruik van een faxapparaat? Dan blijft deze ook altijd in verbinding, want de fax heeft bij een hosted telefoonoplossing een aparte verbinding om altijd bereikbaar te zijn.

 

Altijd bereikbaar met hosted telefoonoplossingen

Wil jij altijd bereikbaar zijn voor jouw klanten, mogelijke klanten, investeerders, leveranciers en ga zo maar door? Maak dan gebruik van een handige hosted telefoonoplossing binnen jouw organisatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *