Bellen via glasvezel

bellen glasvezelkabelEr zijn allerlei verschillende partijen welke bellen via het internet aanbieden. Dit kan voor een grote kostenbesparing zorgen omdat je hierdoor geen apart telefoonkabel-abonnement nodig hebt. Telefonie via glasvezel is dus erg aantrekkelijk. Naast de lage kosten is ook de betrouwbaarheid van de verbinding een groot voordeel.

De hoeveelheid data die we jaarlijks versturen en ontvangen is immens. Dit neemt ook steeds meer toe, denk aan het gebruik van internet op de computer, de laptop, de smartphone, de tablet en ga zo maar door. Daarom is glasvezel zo ideaal, deze heeft een erg grote capaciteit. Snel internetten en bellen is de standaard bij glasvezelkabel.

Met glasvezelkabel worden gegevens doorgestuurd door middel van lichtsignalen. Hierdoor kan er een veel hogere snelheid worden bereikt dan bij het conventionele koperdraad. Daarnaast is glasvezelkabel geschikt voor het hele gezin, voor het werk, studie of ter ontspanning. Bestanden kunnen razendsnel worden gedownload en er kan op diverse computers tegelijk gewerkt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *