Steeds meer online samenwerken op tablet of mobiel

tabletSteeds meer ondernemers maken gebruik van de mogelijkheid om met behulp van een tablet of een mobiele telefoon samen te werken. Hiermee lijkt het er op dat papierloos werken steeds minder ver in de toekomst zal zijn. De verklaring die hier voor gegeven kan worden is dat de mobiele telefoon een steeds grotere rol in ons leven speelt.

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone in zijn bezit waar vaak ook heel wat tijd op doorgebracht wordt. De mobiele telefoon is haast een verlengstuk van onszelf geworden. Ook op de werkvloer wordt er dus steeds sneller en vaker naar de mobiele telefoon gegrepen. Dit zorgt er weer voor dat er ook steeds meer samengewerkt wordt door middel van de mobiel.

Tijdens vergadering wil men steeds vaker meteen actie ondernemen. Voorheen werd er vooral gebruik gemaakt van notitieblokken en uitgeprinte sheets en documenten. Nu vindt men dat vaak omslachtig omdat ze toch alles digitaal willen hebben. Het werken met mobiel en tablets zorgt er voor dat er veel meer efficiëntie is op de werkvloer, bepaalde stappen kunnen namelijk overgeslagen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *