Zopo zp980

Deze zeer complete Smartphone ZOPO ZP980 ondersteunt 850, 900, 1800 en daarnaast ook1900 Mhz netwerken. Met de ZP980 kun zeer snel en overal waar je maar wilt internetten dankzij de ondersteuning voor HSDPA en UMTS. Dit laatste is 3G internet. Hecht je veel belang aan snel internet? Dan is deze Zopo zeker iets voor jou. De telefoon maakt het mogelijk om over snel mobiel internet te beschikken. Vrijwel net zo snel als in je eigen huis. Uiteraard is het ook met dit toestel mogelijk om gebruik te maken van WiFi netwerken. Uiteraard kun je nog steeds sms’jes en mms’jes versturen en ontvangen. De spreektijd met deze telefoon is ongeveer 400 minuten.

Het besturingssysteem

Deze Smartphone werkt met het redelijk nieuwe besturingssysteem Android 4.2 Jelly Bean. Deze versie heeft enkele vernieuwingen ondergaan. Enkele nieuwe functies zijn ondermeer dat je nu meerdere account kunt gebruiken (vooral erg handig voor tablets), gesture typing, photo sphere (daarmee kun je foto’s aan elkaar plakken) en photobeam. Daarnaast heeft Google met dit nieuwe versie ervoor gezorgd dat de grootte van de widgets automatisch wordt aangepast.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze ZOPO ZP980 heeft de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden middels een microSD. Dit kan tot 32 GB. Headsets en carkits zijn via bluetooth te verbinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *